MAC Népstadion SE 2001 korosztály
MAC Népstadion SE 2001 korosztály
MAC
 
Menü
 
WinterCup 2009-10
 
MAC Linkek
 
Focis linkek
 
Szavazás
Lezárt szavazások
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Hírek
 
Idézet...

"Aki nem ad bele mindent, nem ad bele semmit"

Helenio Herrera

 
Háttérzene
 
Toborzó
Toborzó!
 

A Magyar Athlétikai Club, az MTK Hungária FC hivatalos utánpótlásnevelő bázisaként (MAC Népstadion SE) óvodás és kisiskolás labdarúgó felvételt hirdet az 1999 - 2005 között született gyerekek részére.

Kiválóan felkészült edzőink (B és D kategória) tanítják meg a futball alapjait. Az edzéseket a MAC Népstadion (X. Fehér út 9.) sporttelepén tartjuk. Szakosodott (kapus, mozgáskoordinációs, úszó, atlétikai) edzők segítik a gyermekek fejlődését a korosztályoknak megfelelő sajátosságok figyelembevételével.

Az érdeklődők jelentkezését az alábbi elérhetőségeken várjuk:


Varga István - 06-20-393-1397

Izményi László - 06-20-823-4898

Az óvodától a Liverpoolig

 

 

Nem is biztos, hogy futballistát szeretne nevelni a fiából? A mai magyar viszonyokat tekintve ez nem csoda és nem is egyedi eset. Ki szeretné ugyanis, ha a szeme fényét - úgy 18 éves korától - egy egész lelátó (na, ne túlozzunk: pár száz ember) kórusban ócsárolná? Ha minden volna az a szegény focista, csak megbecsült sportember nem. Ma Magyarországon nem vonzó pálya a labdarúgás gyakorlása, ám még mindig a legtöbb gyerek e felé a sportág felé indul el. Mert ahogy elindul bele is rúg a labdába... Ha pedig már elkezdi ezt a játékot űzni, akkor miért ne csinálhatná jól? Talán azért, mert nincs nagyon hová menni focizni (lásd benzinkutak és "plázák" elterjedése a sportpályák rovására), vagy ahova eltéved az ifjú sportbarát a szüleivel együtt, az nem túl meggyőző, a szakmai és emberi nevelése szempontjából.

Akkor mégis milyen szempont alapján döntsön a kedves érintett? Például megvizsgálhatja, hogy miképpen alakult az utánpótlásképző klub korábbi neveltjeinek pályafutása. Utána járhat, hogy miképpen szerepel az adott klub a különböző tornákon, bajnokságokon. Szemrevételezheti, hogy az edző milyen viszonyt alakít ki a gyerekekkel. Megkérdezheti a próbaedzéseken résztvevő csemetéjét, hogy milyen benyomásokat szerzett a gyakorlásokon. Meggyőződhet róla, hogy milyen körülmények (értsd: pályák, öltözők, zuhanyzók, büfé stb.) fogadják a sportolókat Végül hallgathat a szóbeszédre és hihet a megérzéseiben!

Csupa-csupa jó osztályzatot nehéz szerezni, de a jelesre vizsgázó egyesületek közül külön figyelmet érdemel a MAC-Népstadion SE. A MAC hazánk legrégebbi egyesülete, 1875-ben alapították. A labdarúgó-szakosztály legújabbkori története (az egy szem nagycsapatot leszámítva) kizárólag az utánpótlásnevelésről szól. 4-5 éves koruktól 12 éves korukig rúgják itt a labdát másfélszázan egységes elvek alapján. A Népstadion és Intézményei jóvoltából a gyerekek a Fehér úton található létesítményben és a Puskás Ferenc Stadion atlétikai pályáján edzenek, télen pedig a Körcsarnokot és az MTK Budapest műfüves csarnokát használják. Az MTK Budapest klubbal kötött együttműködés nem csak a pálya használatára vonatkozik, hanem arra is, hogy minden évben 12-15 gyereket ad fel a MAC az NB I-es klubnak, amely ilyen korú gyerekek képzésével nem foglalkozik. Már jelenleg is 9 olyan gyermek kezdte el annak idején a MAC-ban a pályafutását, aki ma már az agárdi Futballakadémia növendéke. Számtalan bajnoki címet szereztek a kék-fehérekkel a korábbi MAC-os fiatalok, de megállták a helyüket azok a fiúk is, akik ma már az Újpest, a Ferencváros, a Vasas, vagy éppen a Bp. Honvéd labdarúgói.

S, hogy mi a titka annak, hogy a MAC-ból elkerült játékosok mindig is elismertek szakmailag? Talán az, hogy a családias légkörben működő klubnál kizárólag a gyerekek egyéni képzése folyik. Csak és kizárólag olyan feladatokat gyakorolnak, ami a technikai képzettségüket fejleszti és az önálló, harcias, futball iránti alázatot megkövetelő játékmód elsajátítását segíti elő. Ezeknek a fiúknak nem kell csapatként jól funkcionálniuk, nem kell különböző taktikai variációt ismerniük és nem kell feltétlenül győzniük. A gyerekek akarnak (és akarjanak is!) nyerni, de az edzők nem! Éppen ezért mindig idősebbek között indulnak a bajnokságokon, a cserék is bőségesen játszanak, hiszen aki ma kiegészítő ember, arra holnap szükség lehet alapemberként is. Sok jó játékosra van szükség, akik majd feltalálják magukat a pálya bármelyik szegletében, bármilyen csapatban. Ez az elv a MAC Népstadion SE-nél, ahol a szakmai munkában ezt következetesen végre is hajtják.

Az idei nyár egyik szenzációs bejelentése volt, miszerint a Liverpool FC részesedést vásárolt a Sándor Károly Futballakadémiában, így a legtehetségesebbek akár az Anfield Roadon is bizonyíthatnak majd. Íme az egyenes, ám eléggé rögös út az óvodától a Liverpoolig, amelyet nehéz végigjárni, ám aki rá sem lép erre az útra, annak biztosan nem is fog sikerülni.

 
MAC2001

 
Eseménynaptár

Edzések Kupák

       

 

Kapusedzések

Edzőmérkőzés

 

 

 
A csapat

 
Társalgó
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
 
Naptár
2021. Január
HKSCPSV
28
29
30
31
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03
04
05
06
<<   >>
 
Pontos idő
 
Nézettség
Indulás: 2007-10-26
 

MYBEAUTYSALON - A szépség és egészségteremékek, amiket használok, és kedvezményesek. - MYBEAUTYSALON    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    MYBOOKCLUB - KÖNYVEK, KÖNYVEK, ÉS KÖNYVEK - MYBOOKCLUB    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    Boldog Újévet kíván a Simonyi ingatlan! Debrecen, befektetési ingatlanok várnak! Boldog Újévet kíván a Simonyi ingatlan!    *****    KÖNYVCLUB - VÁSÁRLÁS, OLVASÁS, AJÁNLÁS, KRITIKA - KÖNYVCLUB    *****    Téged is vár a Darius Lovasközpont! Csatlakozz hozzánk, alapíts istállót és versenyezz a lovaiddal!    *****    Little Corner // portálépítés, portálszépítés, fejlécek, designok és css kódok // Little Corner    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    Karácsonyi spin off epizód Ann&#224;cska és barátnõi történetébõl és egyéb friss szösszenetek:)    *****    Édes kishúgom, Anna - új epizód a tiltott szerelem története folytatódik :)    *****    Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és remake sorozatait! - SKAM - Egyre több magyar feliratos tartalommal!    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és aktuális posztjai a blogon:)    *****    Magyarország legnagyobb Demi Lovato rajongói oldala a 28 éves énekes-színésznõrõl!    *****    Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és remake sorozatait! - SKAM - Egyre több magyar feliratos tartalommal!    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és egyéb írásai a blogon    *****    Sniffany esti meséi III. - Pornóellenzõk, goa, ketamin    *****    Hamar itt a KARÁCSONY,minél elõbb rendeljetek születési horoszkópot saját illetve szeretteitek részére, hasznos ajándék!    *****    Édes kishúgom, Anna - új epizód a tiltott szerelem története folytatódik :)    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie, én segítek eligazodni, a látottakkal kapcsolatban. Hívj